03 septembra 2007

Cestoviny s paradajkovou omáčkou s tofu a tmavými olivami

(4 sme sa z toho najedli)
cestovinky ake chceme, jeden balik
olej , olivovy je fajn
paradajkový pretlak, tuším to bola 250ml krabica
cesnak, tak jeden, dva strúčiky
1 tofu biele, ale myslím, že môze byt hocijaké, okolo 200g
čierne olivy, z konzervy a šťavu si necháme
soľ
čierne korenie
oregáno
bazalka
iné korenie, ak má niekto chuť

Tofu pokrájame na kocky. Necháme trocha vymáčať v šťave z čiernych olív, medzitým si dáme variť cestoviny (do osolenej vody, dáme kvapku oleja, aby sa nelepili) a do ďalšieho hrnca si dáme variť paradajkový pretlak, ktorý osolíme, okoreníme. Pridáme roztlačený, alebo na jemno pokrájaný cesnak. Na panvicu kvapneme trochu oleja, pridáme tofu a čierne olivy. Smažíme, kým nemáme pocit, že to už je;), tofu by malo zhnednúť trocha. Paradajkový pretlak varíme okolo 10-15 minút, keď je hotový, tofu s olivami vlejeme do pretlaku, pomiešame a šmahneme na cestoviny.

Dosť dobré to bolo;)

Recept poslal Kajco, diky!

Žiadne komentáre: