04 mája 2008

Ty kokoS!

Takže v našom shoutboarde sa objavil veľmi krásny príspevok o ktorý je podľa mňa nutné sa podeliť, nech sa páči:

TY kokoS!: že fazulový šalát! HAHAHA... zobereš si fazulu dáš na to cibulu posoliš, okoreníš pokvapkáš a začneš tomu vravieť šalát! ... to že ste drbnutí to každý vie ale nedodať dieťaťu plnohodnotnú stravu a tak ho vystavovať zdravotným problémom, ktorý môže ovplyvniť rast dieťaťa považujem za trestný čin! VEšAť VÁS! ANtiVEGAN!!


Hmm, tak by ma zaujímalo, že ako si predstavuješ fazuľový šalát Ty, nenapíšeš nejaký recept? A vlastne, prečo by mala byť vegánska strava neplnohodnotná? Menuj čo konkrétne chýba vegánom. Menuj čo chýba vegánskym deťom a čo potrebujú. Trestný čin je podľa mňa skôr to, ako sa ľudia správajú k zvieratám - či už pre mlieko, vajcia, mäso, kožuch či kozmetiku.

1 komentár:

Unknown povedal(a)...

trestný čin je to, čo robí väčšina rodičov..napcháva deťúrence keksíkmi, cukríkami, čo sú samé éčka a iné mňam zdravé veci a nehovorím o polotovaroch, limonádach alebo o mäse plnom rastových hormónov a podobne...potom sa všetci čudujeme, že prečo je tak veľa detí so slabou imunitou alebo inými poruchami (učenia, pozornosti-napríklad)..