(na 4 porcie)
1 pór
2 mrkvy
4 výhonky zeleru rapíkatého
100g šošovice
5 stredných zemiakov
500ml zeleninového vývaru(čiže 1 zeleninový bujón alebo veľká lyžica vegety)
1 bobkový list
Nakrájame celý pór na tenke kolieska. Pripravíme si veľký hrniec s troškou oleja. Do hrnca dáme pór a smažíme asi 2-3 minúty. Nakrájame mrkvu, zeler na tenké plátky a pridáme to do hrnca. Chvíľu posmažíme, pridáme šošovicu a zemiaky. Podlejeme to zeleninovým vývarom a pridáme bobkový list. Varíme to pokiaľ nie su zemiaky a šošovica uvarené. Podávame to s uvarenou ryžou.
Tip: Keď má niekto rád šampióny, kľudne ich tam môže pridať. Dá sa to variť na prudkom ohni a jedlo je hotové za 20 min...
Recept som dostal od xZuzanax, dik!
03 septembra 2007
Dusená zelenina
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára