čerstvý špenát
čerstvá cibuľka
čerstvé reďkovky
sezam, slnečnicové semiačka
rastlinné maslo
soľ, čierne korenie
Umytý špenát neosušíme a rovno dáme do hrnca, kde ho dusíme. Postupne splaskne, pridáme rastlinné maslo na zjemnenie chuti, soľ, čierne korenie. Medzitým si uvaríme cestoviny - akonáhle začne voda vrieť, pridáme soľ a potom cestoviny. Ďalej zobereme ešte trochu rastlinného masla a zľahka na ňom osmažíme cibuľku so sezamom a slnečnicovými semiačkami. Na koniec všetko zmiešame a pridáme na plátky nakrájané reďkovky - vplyvom tepla zvyšku nám krásne zmäkknú a pritom nestratia vitamíny.
17 mája 2008
Jarné cestoviny so špenátom
Menovky: cestoviny, hlavné jedlá, leto, nenáročné
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára