4 porcie
16 šampióňonov
3 lyžice olivového oleja
2 nadrobno posekané strúčiky cesnaku
1 nadrobno nakrájaná šalotka
1/2 lyžičky sušeného rozmarín
1 lyžica sójovej omáčky
6 lyžíc strúhanky
posekaná petržlenová vňať
Zo šampiňónov odstránime hlúbiky. lyžicou vyberieme čierne lupene a zahodíme. Klobúčiky položíme na naolejovaný plech. hlúbiky nakrájame, na oleji opražíme. pridáme cesnak, šalotku a primiešame rozmarín, sójovú omáčku a dusíme, kým hlúbiky nepsutia šťavu. Pridáme primerané množstvo strúhanky, aby vsiakla tekutinu. Zmes odstavíme a pridáme petržlenovú vňať a zmesou naplníme klobúčiky. Pečieme 5-10 min do zlatohneda.
Recept poslala Archimeda, dik!
31 októbra 2008
Plnené šampiňóny
Menovky: celý rok, hlavné jedlá
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
2 komentáre:
tak toto idem hned skusit:)
Tak tak, jen co dojedu dom, zakoupím žampióny a jde se kuchtit.
Příjemný víkend Všem :-)
Zverejnenie komentára