čo je to Spanakopita nájdete tu.
kúpenské lístkové cesto
nasekané špenátové listy (množstvo tak pre dvoch)
1/2 roztlačeného tavenýru/tofu (100g)
1/2 menšieho póru na kolieska
4 strúčiky cesnaku, 1 stredne veľká cibuľa, olivový olej
3 čl citrónovej šťavy, 1 čl sušeného kôpru, čierne korenie, soľ
Na panvicu - olej, cibuľu, špenát až do mäkka. Pór, tavenýr, korenie,kôpor, citrónová šťava, cesnak. Cesto rozdeliť napoly, jednu polovicu dať na spodok misy na pečenie (najlepšie asi s papierom), naplniť, druhou prikryť a pozahýňať na okrajoch. Piecť podľa návodu na ceste/odhadu.
z Vegan with a Vengeance preložila Morrigan, dík!
18 apríla 2008
Vegan Spanakopita
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára