dve hrste šampiňónov
biele tofu
cibuľa
oregáno, majorán a podobné
sójová omáčka
čierne korenie
soľ
olej
ryža
ľanové semiačka
Veľmi jednoduché, Ola mi znovuotvorila šmakovitý svet húb. Na cibuli vysmažíme šampiňóny a na kocky pokrájané tofu ochutené sójovou omáčkou, pridáme korenia. Medzi tým na troche oleja osmažíme ľanové semiačka, pridáme ryžu, a po chvíli, keď sa to už začne priliepať dolejeme vodu. Varíme, a keď je tam už len troška vody, odstavíme, prikryjeme a necháme dojsť. Podávame s oblohou!
a ešte dačo.
BLOG SA V PRIEBEHU NASLEDUJÚCICH DNÍ PRESUNIE NA PÔVODNÚ ADRESU: VARIMEVEGANSKY.BLOGSPOT.COM.
Takže tak, cmuk!
12 januára 2009
Šampiňóny s tofu / !PRESUN BLOGU!
Menovky: hlavné jedlá, nenáročné
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
2 komentáre:
Dakujeeeeem vyborne to bolo!!!!!!
ahoj, nasiel som stranku www.morskeriasy.sk, a prave z tychto sa da pripravit chutne sushi.
Zverejnenie komentára