cícer (ak sa dá tak nie s konzervy)
olivový olej
cibuľa
cesnak
citrón
korenie podľa chuti
sójová omáčka
Na noc si naložíme cícer do dostatočného množstva vody. Na druhý deň ho povaríme kým nezmekne, osolíme. Na oleji si osmažíme na kocky nakrájanú cibuľu. Scedíme cícer, pridáme koreniny, olivový olej, pomačkaný cesnak, citrón, pár kvapiek sójovej omáčky a rozmixujeme spolu s cibuľou. Ak je to príliš husté, dolejeme vodu. A je to:). Dobrú chuť!
24 októbra 2007
Lacná cícerová nátierka
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
2 komentáre:
ďakujem za zaujímavú inšpiráciu :)
ďakujem za zaujímavú inšpiráciu :)
Zverejnenie komentára