12 januára 2009

Šampiňóny s tofu / !PRESUN BLOGU!



dve hrste šampiňónov
biele tofu
cibuľa
oregáno, majorán a podobné
sójová omáčka
čierne korenie
soľ
olej

ryža
ľanové semiačka

Veľmi jednoduché, Ola mi znovuotvorila šmakovitý svet húb. Na cibuli vysmažíme šampiňóny a na kocky pokrájané tofu ochutené sójovou omáčkou, pridáme korenia. Medzi tým na troche oleja osmažíme ľanové semiačka, pridáme ryžu, a po chvíli, keď sa to už začne priliepať dolejeme vodu. Varíme, a keď je tam už len troška vody, odstavíme, prikryjeme a necháme dojsť. Podávame s oblohou!

a ešte dačo.

BLOG SA V PRIEBEHU NASLEDUJÚCICH DNÍ PRESUNIE NA PÔVODNÚ ADRESU: VARIMEVEGANSKY.BLOGSPOT.COM.

Takže tak, cmuk!

2 komentáre:

Kupelny hedonista povedal(a)...

Dakujeeeeem vyborne to bolo!!!!!!

Lubo povedal(a)...

ahoj, nasiel som stranku www.morskeriasy.sk, a prave z tychto sa da pripravit chutne sushi.